Кошик
5089 відгуків
+380 (67) 326-25-16
Мед Поштою. З вулика до Вашого дому
Кошик

Крем-мед

‼️Що таке крем-мед 🍯?
Це надзвичайний десерт, що прийдеться до смаку дорослим і дітям, завдяки різноманіттю наповнювачів, підійде як корисна альтернатива магазинним солодощів і домашнім варенням і джемам. Сподобається тим, хто не полюбляє мед через його кристали, але хоче його вживати для здоров'я. Або просто для різноманіття у вашому раціоні. Також це НЕЗВИЧНИЙ, ОРИГІНАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК для друзів, рідних і співробітників.

‼️Відповідь на питання "що таке КРЕМ, МЕД" Ви не знайдете у старих посібниках з кулінарії або бджільництва. Незважаючи на те, що дана технологія приготування була розроблена ще на початку минулого століття, в Україні вона лише набірає популярність. Відтепер усі передові магазини солодощів пропонують своїм покупцям крем-мед.

🌻Ідея того, як зробити крем-мед🍯 , зародилася у Канади. Місцеві бджолярі не бажали миритися із природними процесом кристалізації, надаючи перевагу ніжній текстурі. Кожен раз розтоплювати мед було незручно, оскільки він все одно б загусав знову. Тому технологи розробили особливий алгоритм дій: він дозволяв зруйнувати кристали бджолопродукту, які робили його структуру такою густою. Збитий мед - ніжний, як крем - викликав справжню революцію на ринку: всі хотіли отримати цей ласий десерт. Мода на незвичну страву швидко перекочувала до Америки, а після - до Європи. Проте, в Україні даний продукт "освоївся" лише кілька років тому - з тих пір особливо популярний як солодкий подарунок.🌻

‼️Навіщо збивають мед?

Все дуже просто. При збиванні продукту відбувається наступне:

🍯 руйнуються великі кристали в його структурі. Це в подальшому перешкоджає процесу кристалізації і дозволяє ласощів зберігати в'язку кремоподібну консистенцію.
😍в результаті дроблення кристалів, бджолопродукт змінює свій відтінок на більш світлий - мед збитий нагадує масляний крем.
🍯 маса насичується киснем. Тому вона збільшується в об'ємі і стає більш ніжною.
😋 смак стає менш приторним. Причина криється в солодких кристалах, які дробляться в результаті збивання.

‼️Цікавий факт: багато хто вважає, що білий мед - це видозмінені ласощі, які позбавлені корисних властивостей натурального бджолопродукту. Насправді ж, в процесі приготування ‼️Ві жодним чином не впливаєте на природний стан меду: його не потрібно нагрівати, міксувати з добавками або здійснювати інші дії, які могли б зашкодити природному складу. По суті, технологія збивання нічим не відрізняється від банального помішування ложкою - тільки в прискореному темпі. Користі і шкоди від збитого меду - рівно стільки ж, скільки й від необробленого бджолопродукту. Тобто Ви можете використовувати його як природне джерело вітамінів, побоюючись лише одного протипоказання - індивідуальної алергії. Якщо ж Ви не страждаєте на непереносимість меду, то його збита варіація також не зашкодить Вашому здоров'ю.

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner