
Шоколад RUBY 47,3 % рожевий з подрібненими горіхами асорті та сублімованою малиною 100 грам
285 ₴
- Готово до відправки
- Код: 2462316974
Шоколад RUBY 47,3 % рожевий з подрібненими горіхами асорті та сублімованою малиною 100 грамів крафтове виробництво
СКЛАД:
ШОКОЛАД: Какао масло, цукор, емульгатор – лецитин соєвий, молоко сухе (без додавання барвників та ароматизаторів, виробник Бельгія – Barry Callebaut).
ДОДАТКОВІ КОМПОНЕНТИ (30% від загальної маси): Горіхи: фундук, мигдаль, кеш’ю – добірні, обсмажені, змелені; малина сублімована – дрібні шматочки.
ВАГА: 100 грамів (+/- 3-5 грамів).
УПАКОВКА: плитка запакована в плівку та картонну коробку з віконцем, крафтового, рожевого, червоного, блакитного, бірюзового, зеленого, золотого чи сріблястого кольору розміром 160*80*17 мм, що надає виробу естетичного та презентабельного вигляду.
! Зверніть увагу, що після упаковки шоколадних плиток форма лицьової частини виробу може попастися Вам рандомно (тобто випадкова, будь-яка).
Зберігання: рекомендовано зберігати в холодильнику або при температурі не вище +18ºС у сухому місці без потрапляння сонячних променів.
Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення. Дата позначена на задній частині коробки.
Маленька передісторія! Як ми вже всі з вами знаємо, визнаними видами шоколаду завжди вважалися три: чорний, молочний та білий. Проте мало хто знає, та вже більше ніж 20 років існує ще один вид шоколаду. А винайшов його один із шоколадників Швейцарії, спеціаліст та експерт в області виробництва какао продуктів. Він виявив, що з певного сорту какао – бобів виходить шоколад надзвичайного смаку та кольору.
Після клопіткої роботи та удосконалень в науково – дослідних центрах компанії в Парижі та Брюсселі за участі фахівців Бременського університету Якобса та Швейцарського виробника – гіганта ласощів Barry Callebaut (як стверджують більшість видань), було використано незліченна кількість какао – боби зі всього світу, лише для того, щоб виокремити певні елементи, і створити новий кондитерський шедевр з «ягідно – фруктовим, соковитим, ніжним і не звичним смаком, не схожим на жоден досі відомий». Як виявилося в результаті досліджень, відмінними від усіх використаних какао – бобів, став сорт бобів Ruby, саме з них, і тільки з них можна виготовити унікальний і незвичайний шоколад! Адже какао – боби, як і виноград для вишуканих вин, відрізняються місцем вирощування. Какао – боби Ruby вирощуються в особливих кліматичних умовах, лише на території Еквадору, Бразилії та Кот-д'Івуару.
Так, після тривалого проміжку часу, був створений новий, четвертий тип шоколаду – вперше за останні 80 років. Який зараз відомий на весь світ як Рожевий, з назвою «Ruby».
Шоколад Ruby не містить а ні ягід, а ні ягідних ароматизаторів. Він відкриває дивовижний смак з унікальними свіжими ягідними відтінками та приємний ніжно рожевий колір. Унікальний, четвертий сорт шоколаду, поряд з чорним, молочним та білим, відкриває світ нових ідей та дивовижних десертів, випічки, морозива та кондитерських виробів майбутнього!
За словами відомого експерта з шоколаду Ангуса Кенеді, Рубіновий шоколад освіжає і має легку вершково – кремову текстуру, а смак легкий і фруктовий: «Він смакує так легко і фруктово, що ви не усвідомлюєте, що поглинаєте один шматок шоколаду за іншим».
Ми ж в свою чергу, для зручності та Вашого задоволення створили цікаві на смак рожеві плитка вагою 100 грамів і розміром 77 мм на 153 мм. Насичений, яскраво виражений аромат та смак ягідно – фруктової кислинки, у поєднанні з приємним смаком хрумкотливих, дрібно змелених шматочків трьох видів горіхів (фундука, мигдалю та кеш’ю) у поєднанні з кислинкою повітряної сублімованої малини приємно здивує ваші смакові рецептори. Тут немає яскраво вираженого смаку какао продуктів як зазвичай, цей шоколад зовсім не схожий на жодну шоколадну плитку з магазину, яку Ви могли коли – небудь куштувати. Та й навряд чи відповідний рожевий шоколад буде так легко знайти в звичайних гіпермаркетах.
Ніжний, ароматний, легкий, насичений неймовірними фруктовими смаками, які відчуваються при куштуванні – цей шоколад відкриє для Вас нові смакові відчуття. Наша шоколадна плитка обов’язково сподобаються, як дорослим, так і дітям. Спробуйте самі, пригостіть друзів та знайомих, чи візьміть з собою як смачний додаток до подарунка близькій людині. Рожевий шоколад «Ruby 47,3%» ідеально смакує з чаєм чи з кавою, і чудово підходить до сухого напівсолодкого вина.
Основні | |
---|---|
Виробник | МЕД ПОШТОЮ |
Країна виробник | Україна |
Тип шоколаду | Рубі |
Вага | 100 г |
Упаковка | Картонна |
Вид продукції | Шоколад ручної роботи |
Відсоток какао | 47.3 |
Склад | ШОКОЛАД: Какао масло, цукор, емульгатор – лецитин соєвий, молоко сухе (без додавання барвників та ароматизаторів, виробник Бельгія – Barry Callebaut). ДОДАТКОВІ КОМПОНЕНТИ (30% від загальної маси): Горіхи: фундук, мигдаль, кеш’ю – добірні, обсмажені, змелені; малина сублімована – дрібні шматочки. |
- Ціна: 285 ₴