Риба «Вобла» з рожевого шоколаду RUBY 47,3 % з цілими горіхами фундука 80 грамів крафтове виробництво
225 ₴
- В наявності
- Код: 2429118780
СКЛАД:
ШОКОЛАД: Какао масло, цукор, емульгатор – лецитин соєвий, молоко сухе (без додавання барвників та ароматизаторів, виробник Бельгія – Barry Callebaut).
ДОДАТКОВІ КОМПОНЕНТИ (25% від загальної маси): горіхи фундука – добірні, обсмажені, цілі.
ВАГА: 80 грамів (+/- 3-5 грамів).
УПАКОВКА: плитка запакована в прозору плівку та стрічку парчеву сріблястого кольору, що надає виробу простого, проте естетичного та презентабельного вигляду.
Зберігання: рекомендовано зберігати в холодильнику або при температурі не вище +18ºС у сухому місці без потрапляння сонячних променів.
Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення. Дата позначена на задній частині коробки.
Маленька передісторія! Як ми вже всі з вами знаємо, визнаними видами шоколаду завжди вважалися три: чорний, молочний та білий. Проте мало хто знає, та вже більше ніж 30 років існує ще один вид шоколаду. А винайшов його один із шоколадників Швейцарії, спеціаліст та експерт в області виробництва какао продуктів. Він виявив, що з певного сорту какао – бобів виходить шоколад надзвичайного смаку та кольору.
Після клопіткої роботи та удосконалень в науково – дослідних центрах компанії в Парижі та Брюсселі за участі фахівців Бременського університету Якобса та Швейцарського виробника – гіганта ласощів Barry Callebaut (як стверджують більшість видань), було використано незліченна кількість какао – боби зі всього світу, лише для того, щоб виокремити певні елементи, і створити новий кондитерський шедевр з «ягідно – фруктовим, соковитим, ніжним і не звичним смаком, не схожим на жоден досі відомий». Як виявилося в результаті досліджень, відмінними від усіх використаних какао – бобів, став сорт бобів Ruby, саме з них, і тільки з них можна виготовити унікальний і незвичайний шоколад! Адже какао – боби, як і виноград для вишуканих вин, відрізняються місцем вирощування. Какао – боби Ruby вирощуються в особливих кліматичних умовах, лише на території Еквадору, Бразилії та Кот-д'Івуару.
Так, після тривалого проміжку часу, був створений новий, четвертий тип шоколаду – вперше за останні 90 років. Який зараз відомий на весь світ як Рожевий, з назвою «Ruby».
Шоколад Ruby не містить а ні ягід, а ні ягідних ароматизаторів. Він відкриває дивовижний смак з унікальними свіжими ягідними відтінками та приємний ніжно рожевий колір. Унікальний, четвертий сорт шоколаду, поряд з чорним, молочним та білим, відкриває світ нових ідей та дивовижних десертів, випічки, морозива та кондитерських виробів майбутнього!
За словами відомого експерта з шоколаду Ангуса Кенеді, Рубіновий шоколад освіжає і має легку вершково – кремову текстуру, а смак легкий і фруктовий: «Він смакує так легко і фруктово, що ви не усвідомлюєте, що поглинаєте один шматок шоколаду за іншим».
Ми ж в свою чергу, для більш екзотичного, цікавого, зручного у споживанні та Вашого особистого задоволення створили невеликі рожеві плитка у вигляді засушеної рибки «Вобли» вагою 80 грамів і розміром приблизно 143*58*24 мм. Насичений, яскраво виражений аромат та смак ягідно – фруктової кислинки шоколаду, у поєднанні з приємним, не надто солодким, а більш нейтральним смаком цілих, ретельно обсмажених горіхів фундука приємно здивують ваші смакові рецептори. Тут немає яскраво вираженого смаку какао продуктів як зазвичай, цей шоколад зовсім не схожий по смаку на жодну шоколадну плитку з магазину, яку Ви могли коли – небудь куштувати. Та й навряд чи відповідний рожевий шоколад буде так легко знайти в звичайних гіпермаркетах.
Ніжний, ароматний, легкий, насичений неймовірними фруктовими смаками, які відчуваються при куштуванні – цей шоколад відкриє для Вас нові смакові відчуття. Наша шоколадна плитка у такому незвичному форматі риби обов’язково сподобаються, як дорослим, так і дітям. Спробуйте самі, пригостіть друзів та знайомих, чи візьміть з собою як смачний додаток до подарунка близькій людині. Рожевий шоколад «Ruby 47,3%» ідеально смакує з чаєм чи з кавою, і чудово підходить до сухого напівсолодкого вина.
Доповнення до складу:
БАРВНИКИ: для легкого сріблясто-рожевого напилення на зовнішній стороні нашого виробу ми використали харчовий барвник “Кондурин (Туреччина)”, який за описом виробника відповідає всім харчовим нормам. Зазначений барвник використовується лише для зовнішнього покриття шоколадного виробу, тобто для глянцевого чи мерехтливого блиску поверхні. Барвник не має ні смаку ні запаху, і вкриває шоколадний виріб товщиною близько 0,001 міліметра, а то й менше (складно виміряти настільки тонкий шар). (Більш детальну інформацію, таку як: опис, склад та інструкцію до їх застосування завжди можна знайти в інтернеті).
Проте якщо ви бажаєте, на нашому сайті ви завжди зможете знайти шоколад без використання барвників. Вибір завжди залишається за вами.
Основні | |
---|---|
Виробник | МЕД ПОШТОЮ |
Країна виробник | Україна |
Тип шоколаду | Рубі |
Вага | 80 г |
Вид продукції | Шоколад ручної роботи |
Відсоток какао | 47.3 |
Смак, додатки | Фундук |
Склад | ШОКОЛАД: Какао масло, цукор, емульгатор – лецитин соєвий, молоко сухе (без додавання барвників та ароматизаторів, виробник Бельгія – Barry Callebaut). ДОДАТКОВІ КОМПОНЕНТИ (25% від загальної маси): горіхи фундука – добірні, обсмажені, цілі. |
- Ціна: 225 ₴